BB-visiitti tuli Nikolle kalliiksi – opiskelupaikka meni alta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tälläkin tuotantokaudella taannoin viiden päivän ajan asustanut BB-Niko Saarinen passitettiin kotiin, kun viidestä sala-asukkaasta vain kaksi valittiin varsinaisiksi asukkaiksi. Nyt Niko on kertonut tuntemuksistaan Staran blogissaan.

Niko kertoi jo ennen taloon astelemistaan Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa kuinka hän oli saanut opiskelupaikan, mutta joutunut kuitenkin luopumaan siitä Big Brother -ohjelmaan paluunsa takia. Näin ollen opiskelupaikka meni alta vain viiden päivän BB-pestin takia. Niko ei kuitenkaan kadu päätöstään.

– Olin oikeasti päässyt opiskelemaan, mutta jouduin peruuttamaan paikkani ohjelman vuoksi. Harmillista, koska odotin sinne pääsyä hurjasti. Koulua kuitenkin voi aina vuodella siirtää, mutta BB:hen kutsua tuskin koskaan enää tulee, joten päädyin tälläiseen ratkaisuun, Niko Saarinen kirjoitti Staran blogissaan.

Putoaminen tuli kuitenkin oikeaan aikaan, sillä myös Nikon parisuhde olisi ollut historiaa, mikäli hän olisi saanut jatkaa vielä pidempään talossa.

– Olemme saaneet asiat sovittua ja jatkamme edelleen seurusteluamme. Yksikin lisäpäivä talossa olisi kuitenkin muuttanut tämän, Niko jatkoi.