Tässä ovat kotimaisen Uusi päivä -televisiosarjan nuoret tähdet – katso kuvat!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradio on parhaillaan työstämässä massiivista televisioprojektia, jonka ensi-ilta nähdään televisioruuduissa lokakuussa. Kyseessä on uusi nuorekas päivittäisdraamasarja Uusi päivä, jota esitetään syksystä alkaen televisiossa kolmena iltana viikossa.

Nyt Uusi päivä -televisiosarjan ensimmäinen musiikkivideo on julkistettu verkossa. Kolmas nainen -yhtyeen Hyvää ja kaunista -hittiin pohjautuva ja hieman uudelleen muokattu kappale on samalla myös draamasarjan tunnusmusiikki. Pauli Hanhiniemi on kirjoittanut kappaleeseen kokonaan uudet säkeistöt sarjan maailmaa ja teemoja myötäillen ja tämä nimenomaan Uusi päivä -sarjaa varten räätälöity versio kulkee nimellä Hyvää ja kaunista 2.0.

Videolla nähdään myös esiintymässä myös uuden sarjan tähtiä, jotka löytyvät nimineen esimerkiksi sarjan verkkosivustolta ja Facebookista. Katso video tästä tai artikkelin yltä.