Maalivahdin nolosta mokasta nettihitti – juhli liian aikaisin – katso video

Nettivideot · Stara.fi

Internetin tuorein hittivideo liittyy jälleen urheiluun. Siinä nähdään kuinka jalkapallomaalivahdille käy erittäin nolo moka hänen torjuessaan rangaistuspotkua Maghreb Fezin ja FAR Rabatin välisessä ottelussa.

Kyseessä oli tärkeä ottelu, jossa ratkaistiin jatkoon pääsijä Marokon jalkapalloliigassa. Ottelun voittaja jouduttiin ratkaisemaan lopulta rangaistuslaukauskisassa, jossa maalivahti Khalid Askri luuli jo torjuneensa pallon ja poistui maalin suulta riemuissaan. Juhliminen oli kuitenkin liian aikaista, sillä pallo pyöri vielä maaliin. Hänen joukkueensa hävisi ottelun maalein 7-6.

Torstaina verkkoon päätynyt video on noussut nopeasti maailmanlaajuiseksi nettihitiksi, sillä se on kolmessa päivässä katsottu jo lähes 4,5 miljoonaa kertaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.