BB-bileet päättyivät kyyneliin ja rajuun riitaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen värikkäät bileet, joissa ei tukalilta tilanteilta vältytty. Asukkaiden tunteita kiristivät esimerkiksi Marikan sekoilut, mutta juhlien päättyminen taisi jäädä lopulta päällimmäiseksi muistoksi.

Tuotantokauden alussa romanssinpoikasesta nauttineet 26-vuotias BB-Paul ja 18-vuotias BB-Mari ovat olleet BB-Nikon saapumisesta saakka erillään ja huonoissa väleissä. Eilen tunteet kuumenivat viimein kuitenkin siihen pisteeseen, että ex-pari otti rajusti yhteen. Illan aikana Mari ja Paul keskustelivat tilanteestaan, mutta lopulta keskustelu vaihtui itkuun ja huutomyrskyyn.

Marin mukaan Paul oli nimittänyt häntä ikäeron takia pikkulikaksi. Tämä oli Marille liikaa ja hänen itkunsa myötä tilanteeseen osallistui myös BB-Elisabet, joka tivasi Paulilta miksi tämä oli nimitellyt Maria.

– Mitä v*ttua mä olen muka haukkunut? Paul vastasi.

Paul totesi kovaan ääneen toivoneensa, että olisi voinut keskustella asiasta kahdenkesken ja ilman että koko BB-talo oli joutuisi kuulemaan heidän väliensä selvittelyä. Mari ei kuitenkaan halunnut keskustella, ja kertoi pitävänsä ”kusipäät poissa elämästään” ja nimitti Paulia ”neidiksi”. Lopulta tilanne rauhoitui.

Tänään ryhmän herättyä Paul pyysi anteeksi huutamistaan, mutta hän ja Mari ovat kuitenkin vältelleet toisiaan tehokkaasti koko aamupäivän. Mari on keskittynyt lähinnä valittelemaan krapulaansa.