Povipommi Jordan: ”Aviomieheni ei ole jättänyt minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut jo jonkin aikaa avioliitossa vapaaottelijana tunnetuksi tulleen Alex Reidin kanssa. Naistenvaatteisiin pukeutumisesta pitävä Alex on kuitenkin lehtitietojen mukaan harkinnut eroa useaan kertaan.

Katie Price on nyt julkaissut lehdistölle suunnatun tiedotteen, jossa hän kiistää parin olevan ”avioeron partaalla” ja toteaa tällaisten väitteiden olevan vahingollisia. Lisäksi povipommi uhkasi usuttaa lakimiehensä eroväitteitä julkaisevien lehtien kimppuun. Lehdet eivät ole kuitenkaan ottaneet uhkauksia tosissaan, sillä brittiläinen Now-lehti kertoo parhaillaan, että Katie pelkää miehensä olevan tosissaan eroaikeidensa kanssa. Samalla povipommin väitetään myöntäneen, että he avioituivat liian nopeasti ja että hän ei ole itsekään varma rakkaudestaan.

Lehti perustaa juttunsa pariskunnan lähipiiriltä saamiin tietoihin, joiden mukaan julkkispari riitelee usein ja äänekkäästi. Edellä mainittua tiedotteen uskotaan vain vahvistavan huhut parin huonoista väleistä. Lisäksi Katie Price on kuvattu useaan otteeseen julkisuudessa ilman vihkisormustaan. Lähipiirin mukaan kumpikaan ei kuitenkaan halua eroa, joten suhteella voi vielä olla onnellinen loppu.