Lindsay Lohania ei päästetty suoraan lähetykseen – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan teki yllätysvierailun viikonlopun MTV Video Music Awards -tapahtumassa ja yllättäen päätyi vitsailemaan omista päihdeongelmistaan ja vankilatuomiostaan. Nyt on selvinnyt, että kyseessä ei kuitenkaan ollut suora lähetys.

Ylilyöntejä kaikin keinoin välttävät tuottajat eivät halunneet Lohania mukaan suoraan lähetykseen, mutta olivat valmiit päästämään hänet ääneen mikäli neitokainen suostuisi nauhoittamaan jutun etukäteen.

– Lindsay tietää, että kestää jonkin aikaa kunnes hän on taas saavuttanut kaikkien luottamuksen. Hän oli kuitenkin erittäin otettu tällaisesta tilaisuudesta. Hän oli iloinen jo siitä että hänet pyydettiin mukaan ohjelmaan, lähipiiristä kerrottiin People-lehdelle.

Katso Lindsayn vierailu alta. Lindsay Lohan on parhaillaan New Yorkissa juhlimassa Dina-äitinsä syntymäpäiviä.