BB: Niko Saarinen raivostui Petrille: ”Leikkaa siltä kalu pois!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa taannoin muutaman päivän ajan asustanut Niko Saarinen on nyt suivaantunut siitä, että talossa edelleen oleva BB-Petri on haukkuu häntä, sillä Petri ei uskaltanut sanoa mielipiteitään suoraan Nikolle kun hänellä oli siihen mahdollisuus.

Niko sivaltaa nyt Petriä Staran blogissaan, jossa hän toteaa kokeneensa kahden viime vuoden aikana enemmän kuin Petrin koko perhe koko elämänsä aikana. Niko kertoo odottavansa kovasti Petrin kohtaamista ulkomaailmasta ja lupaa järjestää hänelle häädön jälkeen pienen yllätyksen.

– Todellisuudessa hän oli talon mulkuin, v**tumaisin ja inhottavin asukas. Mies joka oli omien sanojensa mukaan ainakin ollut talon “kovaäänisin” asukas joutuikin vetäytymään syrjään meidän tullessa taloon, Niko kirjoittaa blogissaan.

– Elisabet tee palvelus & leikkaa siltä kalu pois! Vaikka se niin kivasti siellä sinisissä boxereissa aamulla hieman jöpötti kun heräsimme yhteiseen aamuun bb-talossa, niin tuskin se niin kovin kummoinen on.