Katy Perryn paita paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry on pysytellyt ahkerasti otsikoissa musiikkinsa lisäksi pääasiassa paljastavien asujensa merkeissä. Viime viikolla esimerkiksi hänen kireä lateksiasunsa noteerattiin ympäri maailmaa.

Sunnuntaina Perry oli lukuisten muiden supertähtien tavoin mukana MTV Video Music Awards -tapahtumassa. Muodokas popkaunotar oli pukeutunut julkkisjuhliin läpinäkyvään harsomaiseen paitaan, joka paljasti samalla hänen rintavarustuksensa. Katso kuvat tästä.

Biseksuaaliset taipumuksensa jo aiemmin julkisesti myöntänyt poptähti paljasti viime viikolla unelmoivansa seksistä kollegansa Cheryl Colen kanssa.

– Kenenkään ei pitäisi olla niin kaunis kuin hän on. Tiedän, että Simon Cowellin valta kiehtoo monia, mutta jos olisin sinkku, menisin sänkyyn mieluummin Cherylin kuin Simonin kanssa, Katy Perry hehkutti Daily Mail -lehden mukaan.