Lindsay Lohan yllättää seksikkyydellään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on kokenut viime aikoina kovia, sillä hän joutui maksamaan omista toilailuistaan sekä vankilassa että sairaalan pakkohoidossa. Sittemmin hän on jälleen yrittänyt saada jalansijaa Hollywoodin työmarkkinoilla.

Lohanin tilanne on ollut varsin heikko, sillä päihdesekoilujen myötä hän menetti runsaasti elokuvaroolejaan. Ennen vankilatuomiotaan hän ehti kuitenkin poseerata useiden lehtien mallikuvissa ja menestys sillä rintamalla näyttää jatkuvan. Nyt Lindsay yllättää seksikkäillä kuvillaan Fornarina-yhtiön mainosmateriaaleissa. Katso kuvat tästä.

Lohan teki yllätysvierailun viikonlopun MTV Video Music Awards -tapahtumassa ja yllättäen päätyi vitsailemaan omista päihdeongelmistaan ja vankilatuomiostaan. Ylilyöntejä kaikin keinoin välttävät tuottajat eivät halunneet Lohania mukaan suoraan lähetykseen, mutta olivat valmiit päästämään hänet ääneen mikäli neitokainen suostuisi nauhoittamaan jutun etukäteen.