Apocalyptica haluaa Chisun – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen metalliyhtye Apocalyptica on parhaillaan maailmankiertueella, joka käynnistyi reilu kuukausi sitten Yhdysvalloista. Suomeen tällä viikolla palanut bändi suuntaa seuraavaksi Eurooppaan, josta keikat vievät heidät taas takaisin Yhdysvaltoihin.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi bändin jäsenet toissapäivänä Helsingissä. Bändin jäsenet Mikko Siren, Perttu Kivilaakso ja Eicca Toppinen kertoivat haastattelussa, että bändin uusin levy on menestynyt Yhdysvalloissa hienosti ja noussut Billboardin virallisella albumilistalla sijalle 31.

Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä. Videohaastattelussa yhtye kertoo kuulumisiaan ja paljastaa myös keitä kotimaisia tähtiä he haluaisivat jatkossa saada vierailemaan kappaleissaan.

– Dumari, ihan ehdottomasti. Tuomari Nurmio pitäisi saada aiheuttamaan pahennusta. Siinä olis tunnelmaa. Ja Chisu. Chisu olis mahtava, Apocalyptican jäsenet kertoivat.

Lisäksi yhtye paljasti, että sillä ei ole tällä hetkellä sovittu yhtään Suomen keikkaa. Edellisen kerran bändi nähtiin Suomessa maaliskuussa, ja seuraavia keikkoja saadaan odottaa luultavasti ensi kesän festivaaleihin saakka.