BB: Ninon ja Mian välit tulehtuivat entisestään

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talossa on vietetty teemapäivää, jonka merkeissä asukkaat ovat esittäneet toisia asukkaita. Parhaimmillaan tehtävä on tarjonnut hyvät naurut, mutta se on myös antanut tilaisuuden sivaltaa toisia asukkaita aikaisempaa selvemmin.

BB-Nino ja BB-Mia ovat olleet aiemminkin varsin heikoissa väleissä, mutta roolileikki antoi Ninolle uusia mahdollisuuksia. Hänen roolihahmonsa oli nimittäin BB-Mia, kun Mia esitti taas Marikaa.

– Mä oon vähän kyllästynyt mun juttuihin, Nino totesi Mian roolissa Mialle, joka esitti Marikaa.

– Mä en kyllä osaa kuvitella, Mia vastasi Marikan roolissa.

Aiemmin Mia ja Nino olivat ottaneet rajusti yhteen, kun Ninon mielestä Mian nukahtaminen laivan ruoriin aiheutti viikkotehtävän epäonnistumisen. Nyt Nino otti asian taas esiin Mian roolissa, kun hän valitteli kovasti kuinka hän olikaan voinut nukahtaa ruoriin. Marikan roolissa ollut Mia ihmetteli ”Mian” käytöksen muuttumista ja sitä ettei tämä ollut enää lainkaan oma itsensä.