Kelly Rowland riisui lehden sivulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin r&b-tähtenä tunnetuksi tullut laulajakaunotar Kelly Rowland on tehnyt viime aikoina menestyksekästä uraa dancerintamalla, kun neitokainen on julkaissut useampiakin kappaleita yhdessä David Guettan kanssa. Tuorein julkaisu soi parhaillaan myös Suomen klubeilla.

Julkisuudessa Rowland ei ole kuitenkaan juuri paistatellut, mutta nyt hän poseeraa näyttävissä kuvissa YRB Magazine -lehden sivuilla. Kuvissa Kelly on riisunut vaatteensa ja keikistelee muiden muassa topless-asussa. Katso kuvat tästä.

Destiny’s Child -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut poptähti Kelly Rowland on viime aikoina laulanut lähinnä muiden artistien dance-tyylisissä kappaleissa. Taannoin hänen laulamansa David Guettan househitti nousi tanssilistoille ympäri maailmaa. Nyt hän on julkaissut myös oman saman genren singlensä. Kellyn uusi kappale Commander (lue arvostelu) on sekin työstetty yhdessä David Guettan kanssa.