Typeryyden huippu – Lindsay Lohan palaamassa kiven sisään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viimeksi eilen kuinka näyttelijä Lindsay Lohan yrittää parhaillaan saada taas jalansijaa Hollywoodin työmarkkinoilta sen jälkeen kun hän pääsi kolme viikkoa sitten vankilasta ja sairaalan pakkohoidosta.

Nyt 24-vuotias neitokainen hakkaa täyttä päätä nauloja omaan arkkuunsa. Hän on nimittäin jäänyt kiinni huumetestissä. Toistamiseen Lindsay joutui vankilaan ehdonalaisensa rikkomisesta, ja tuorein paljastus on kuin deja vu. Hän jäi nimittäin kiinni kokaiinin käytöstä. Hän itse vahvisti tiedot Twitter-blogissaan.

Amerikkalaisissa viihdelehdissä Lohanin uskotaan joutuvan tälläkin kertaa vankilaan. Edellinen tuomio oli kolme kuukautta, josta Lohan istui vain osan. Tällä kertaa tulossa on useiden arvioiden mukaan kuukauden vankilatuomio, mikäli tuomioistuin ei ensi viikolla usko Lohanin selityksiä, People-lehti uutisoi.