Cheerleader-sarjan kuumat kuvakaappaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut nuori Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta nyt hän on viimein aktivoitunut työrintamalla pitkän tauon jälkeen.

Viime syksynä hiuksensa tummentanut nuori tähti on kuvannut viime aikoina uutta televisiosarjaansa cheerleaderinä sinikeltaisessa Hellcats-asussa. Ashley esittää sarjassa Sierra-nimistä tyttöä, joka on koulunsa cheerleadereiden kapteeni. Nyt verkossa on julkaistu näyttäviä kuvakaappauksia sarjasta. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Ashley Tisdale on yrittänyt viime aikoina ottaa pesäeroa teinielokuviin, jotka tekivät hänestä tähden. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä nuori kaunotar julkaisee verkossa faniensa iloksi aktiivisesti myös valokuvia keikkamatkoiltaan. Ashley yrittää parhaillaan saada jalansijaa Hollywoodissa, mutta hän pelkää suosittujen teinileffojen taakan vaikuttavan hänen työmahdollisuuksiinsa. Siitä huolimatta hänen on kerrottu saaneen lupaavia roolitarjouksia.