Katy Perryn polttarikuvat julki – mukana myös Rihanna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry nousi pari päivää sitten otsikoihin, kun hän oli saapumassa tulevan aviomiehensä Russell Brandin kanssa Los Angelesin kansainväliselle LAX-lentokentälle. Paparazzit ahdistelivat pariskuntaa, jolloin Russell pidätettiin hänen tönittyään kuvaajia.

Julkkispari on astelemassa alttarille vielä tämän vuoden aikana. Jo aiemmin Rihanna tulikin paljastaneeksi parin suunnitelmat kerrottuaan olevansa vastuussa Perryn polttareista. Nyt polttarit on pidetty, ja niiden kuvat on julkaistu verkossa. Katso kuvat tästä ja tästä.

Polttarit järjestettiin eilen lauantaina Las Vegasissa. 25 hengen polttariryhmä nähtiin päivällä muiden muassa nauttimassa uima-altaalla sekä illalla katsomassa MGM Grand Hotellin upeaa Ka-esitystä. Illan jälkeen Katy kirjoitti blogissaan tarvitsevansa juhlien jälkeen uuden maksan.