Lindsay näyttävissä alusvaatekuvissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vankilaan pian takaisin todennäköisesti joutuva Lindsay Lohan on joutunut tuoreimman mokansa takia vakaviin ongelmiin, kun hänen tämän hetken ainoa elokuvaprojektinsa Inferno on vaarassa kariutua tulevan vankeustuomion takia.

Ennen edellistä vankilatuomiotaan Lindsay ehti poseerata lukuisten lehtien mallikuvissa paljastavissa asuissa. Nyt tämänkaltiaisia otoksia on tullut lisää, kun Lohan nähdään poseeraamassa alusvaatteisillaan valokuvaaja Yu Tsain ikuistamissa mustavalkoisissa kuvissa. Katso kuvat tästä.

Julkkistähti vahvisti lehtiväitteet huumetestinsä reputtamisesta omassa Twitter-blogissaan. Samalla hän totesi että huumeriippuvuus on sairaus, josta on vaikea päästä eroon. Tuoreimmasta mokastaan Lohan tullaan passittamaan ilmeisesti kuukaudeksi vankilaan.