Mia murskatappiolla kotiin BB-talosta: ”Mä oon aika ärsyttävä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta passitettiin tänään suorassa lähetyksessä kotimatkalle kaksi asukasta. Ensin talosta poistui BB-Esa-Tapio ja sen jälkeen vielä äänestyksen perusteella selvin numeroin BB-Mia.

Mia kertoi hetkeä ennen lähetystä haluavansa ehdottomasti jäädä vielä taloon. Hän ei kuitenkaan vaikuttanut olevan kovinkaan yllättynyt äänestystuloksesta kuultuaan. Sen sijaan Mia totesi pääsevänsä viimein tyttöystävänsä luokse.

Studiossa Mia pääsi heti ystäviensä halaukseen. Haastattelussa hän kertoi Ninon oleen hänelle vaikein asukas ja hän oletti kaikkien asukkaiden nimenneen hänet häätöäänestykseen. Hän olikin lähes oikeassa, sillä suurin osa asukkaista oli nimennyt hänet. Mia otti kuitenkin häädön varsin kevyesti.

– Ei haittaa. Tai siis haittaa, mutta hyvä fiilis. Tää johtuu mun luonteesta ja mun persoonallisuudesta. Se ei ole vissiin kauheen hyvä. Mä oon aika ärsyttävä, Mia totesi.