Susan Boylella jo kolme Guinnessin maailmanennätystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -ohjelmasta kertaheitolla maailmanlaajuiseen suosioon singahtanut skottilaulaja Susan Boyle on rikkonut urallaan monenlaisia ennätyksiä. Nyt hän on viralisesti peräti kolmen maailmanennätyksen haltija.

Boyle juhli tällä viikolla Guinnessin ennätystenkirjan saavutuksiaan, sillä hän on mukana kirjassa kolmella eri ennätyksellä.

– Luin näitä kirjoja kun olin vielä pikkulapsi. En koskaan edes unelmoinut että jonain päivänä minä olisin mukana Guinnessin ennätystenkirjassa. Halusin vain esiintyä ja laulaa. Tämä on todella fantastista, Susan Boyle kertoi Daily Mail -lehdelle.

Laulajalla on hallussaan ennätykset nopeimmin myyneestä naisen debyyttialbumista ja eniten viikon aikana myyneestä debyyttialbumista. Lisäksi hän on vanhin ihminen, joka on noussut listaykköseksi debyyttialbumillaan.