Kim Kardashian erosi urheilutähdestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian kertoi viime viikolla suhteensa poikaystävä Miles Austiniin olevan kunnossa ja ”voimakkaampi kuin koskaan”. Hollywoodissa tilanteet muuttuvat kuitenkin nopeasti, sillä nyt Kardashianin kerrotaan eronneen.

USA Today -lehden mukaan kaukosuhde Dallas Cowboysin pelaajana toimivaan Austiniin on nyt nimittäin päättynyt. Eron syitä tullaan varmasti käsittelemään vielä viihdelehdissä, mutta lähipiirin mukaan eroon ei liity esimerkiksi kolmatta ihmistä.

– Eroon ei ole mitään muuta yksittäistä syytä kuin etäisyys. Milesillä on käynnissä pelikausi ja Kim kuvaa realityohjelmaansa, ja ne repivät paria hiljalleen eroon toisistaan. Yhdessä ollessaan he yrittivät pitää mahdollisimman matalaa profiilia, mutta suhde oli kuitenkin todellinen. He eivät vain kyenneet viettämään tarpeeksi aikaa yhdessä, lähde kertoi lehdelle.