Lindsay Lohanista annettiin pidätysmääräys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka näyttelijä Lindsay Lohan on jälleen jäänyt kiinni huumeista, ja tälläkin kertaa hän joutuu todennäköisesti vankilaan. Nyt asiaan on saatu vahvistus, kun Lohanista on annettu pidätysmääräys.

Julkkisneitokaisen edellisellä kerralla kolmeksi kuukaudeksi vankilaan passittanut tuomari ilmoitti tuoll0in, että uudesta huumekärystä seuraa kuukauden vankilatuomio. Nyt tuomarin odotetaan pitävän lupauksensa. Kaiken lisäksi TMZ uutisoi tänään, että Lohan on reputtanut yhden sijaan kaksi huumetestiä.

Tuomari on nyt antanut Lohanille mahdollisuuden ilmoittautua itse poliisille perjantaiaamuun mennessä, sillä pidätysmääräys astuu voimaan perjantaina kello 08.30. Ellei Lohan siihen mennessä ilmoittaudu, joutuvat poliisit noutamaan hänet oikeuden eteen. Tulossa on Lohanille jo kolmas vankilareissu.