BB-Petri: ”Kaduttaa se mitä olen täällä tehnyt”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluvan tuotantokauden alusta saakka mukana ollut BB-Petri on useaan kertaan paljastanut kaipaavansa ulkomaailmaa ja olevansa kateellinen niille, jotka pääsevät talosta pois.

Muut asukkaat BB-Ksenia etunenässä ovat ripittäneet Petriä siitä, että mitä mies tekee talossa ellei hän viihdy siellä ja jos hän haikailee pääsevänsä pian pois. Samalla Petri paljasti pohtivansa kovasti miten häntä ulkomaailmassa odottava tyttö suhtautuu miehen tekemisiin talossa.

– Kyllä se tietää että mä oon täällä. Mua kaduttaa se mitä mä oon tehnyt täällä. Onhan tossa Peppi Pitkätossun (BB-Elisabet) kanssa vähän pussattu, mutta eihän siinä nyt ollut mitään. En mä ollut edes kännissä. No olin mä siloin, kun mä sammuin. Tai en mä sammunut, vaan menin sänkyyn ja nukahdin, Petri sai kerrotuksi.