Jenni Vartiainen haluaa Vesa-Matti Loirin – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin poptähtiin jo pidemmän aikaa lukeutunut Jenni Vartiainen kiertää parhaillaan aktiivisesti Suomea keikoilla, ja hänen tuoreimman Seili-albuminsa kappaleet soivat nekin tiiviisti radioaalloilla.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Jennin muutama päivä sitten Helsingissä. Haastattelussa Jenni kertoi muiden muassa kenen kotimaisen tähden kanssa hän haluaisi tehdä yhteisen kappaleen. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä.

– Vesa-Matti Loirin kanssa olisi hieno tehdä duetto. Mieshän on ihan huikea legenda, tajuttoman karismaattinen ja monipuolisen lahjakas ja uskomaton tulkitsija. Pelkkiä ylisanoja, mutta Veskua oon kattonut ihan pienestä lähtien ja olis mahtava tehdä jotain yhdessä, Jenni Vartiainen kertoi.

Samalla Jenni paljasti ettei tule koskaan tekemään punk-musiikkia.