Lindsay Lohan vararikossa – äidinkin rahat loppumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kohutuimpiin supertähtiin lukeutuva Lindsay Lohan suuntaa pian todennäköisesti takaisin vankilaan, mikä on jälleen uusi vakava takaisku hänen työelämälleen ja siten myös toimeentulolleen.

Näyttelijätär on tuhonnut uransa varsin tehokkaasti viina- ja huumesekoiluillaan ja niistä saamillaan vankeustuomioilla. Nyt Yhdysvalloissa on otettu suurennuslasin alle Lohanin raha-asiat, jotka näyttävät tällä hetkellä yhtä heikoilta kuin hänen uransa. Radar Onlinen mukaan Lindsay on vararikon partaalla, ja tilanne on jo niin heikko että se vaikuttaa myös hänen Dina-äitinsä talouteen.

Äiti maksaa nimittäin tyttärensä oikeusjuttujen asianajajien ja lakimiesten palkkiot, jotka ovat kuukausi kuukaudelta kasvaneet. Tuorein huumekäry vie Lohanin taas oikeuteen, joten laskut vain lisääntyvät. Tällä hetkellä Lindsay on kiinnitetty ainoastaan Inferno-elokuvaan. Tilanne lähtee käsistä mikäli hän saa potkut myös tästä elokuvasta. Leffan tuotantotiimi on kuitenkin kertonut, että päärooli ei ole ainakaan vielä menossa vaihtoon.