Näin Lindsay Lohanin bikinivartalo kehittyi teinitytöstä tähän päivään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Lindsay Lohan on ollut viimeisen kolmen vuoden ajan otsikoissa pääasiassa henkilökohtaisen elämänsä ongelmien merkeissä. Rattijuopumusten, huumekäryjen ja vankilatuomioiden lisäksi hän on vuosien varrella esitellyt vartaloaan usein lehtien sivuilla.

Nyt Radar Online on julkaissut kuvagalleriassa koosteen siitä miten Lohanin bikinivartalo on muuttunut vuonna 2005 rannalla keikistelleestä 19-vuotiaasta kaunottaresta tähän päivään saakka. Katso kuvat tästä.

Lahjakkaana lapsitähtenä alunperin tunnetuksi tullut Lindsay on tuhonnut lupaavan uransa päihdesekoiluillaan, ja parhaillaan hänen ainoa elokuvaprojektinsa on sekin ajautunut vaikeuksiin tulevan 30 päivän vankeustuomion takia. Maanantaina Lohanista annettiin tuorein pidätysmääräys hänen jäätyään jälleen kiinni huumeista.