BB-Niko julkaisi alastonkuvansa blogissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Big Brother -ohjelman suomalaiselle julkkistaivaalle nostamista tähdistä on Niko Saarinen, joka käväisi BB-talossa muutaman päivän ajan myös tällä tuotantokaudella. Räväkkä Niko häädettiin aikoinaan ohjelmasta väkivaltaisen käytöksen takia.

Niko kertoo nykyisin kuulumisiaan viihdelehti Staran blogissaan, jossa hän on nyt julkaissut ensimmäistä kertaa kootusti nuoruuskuviaan vuodesta 2004 lähtien. Katso kuvat tästä.

– Vietin päiväni IRC-galleriassa , kuvake.netissä , ii2.orgissa & kaikissa mahdollisissa gallerioissa mitä siihen aikaan löytyi. Minun proofilit on edelleen olemassa, mutta ainoastaan yhden tunnukset muistan.. On aika kurkistaa millaisilla kuvilla “heruttelin” silloin, Niko kirjoitti.

Nyt Staran blogissa julkaistun kuvasarjan rajuimmassa otoksessa Niko nähdään kameran edessä alastomana. Niko nähdään myös muiden muassa ensimmäisessä koskaan internetiin laittamassaan valokuvassa sekä poseeraamassa lentäjänä.