BB-Petri valmis kotiinlähtöön: ”Onhan tää nyt ihan p**seestä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kauden alusta saakka sinnitellyt BB-Petri vaikuttaa olevan valmis kotimatkalle. Hän on nimittäin jo usemman päivän ajan valitellut talossa oloaan ja kertonut lisäksi olevansa kateellinen talosta pois pääseville.

BB-Ksenia on jo ehtinyt ripittää Petriä pariinkin otteeseen, ja eilen illalla ripitysvuorossa oli BB-Elisabet. Sanavalmis punapää ilmaisi olevansa huolissaan siitä miten raskaasti Petri ottaa talossa asumisen. Samalla keskustelu kuumeni jälleen kerran.

– Onhan tää nyt ihan p**seestä. Tänään on p**kaa, eilen oli kivaa, tiistaina oli kivaa, Petri vastasi Elisabetin toteamukseen.

Aiemmin päivällä BB-Nino oli jo toistamiseen todennut, että ei haluaisi lähteä talosta vapaaehtoisesti, koska hän katuisi sitä lopun ikäänsä. Samasta syystä Elisabet ihmetteli Petrin tarkoitusperiä ja kertoi uskovansa, että mies tulisi katumaan jos nyt luovuttaisi kesken. Petri kuitenkin totesi että olut auttaisi nyt talossa viihtymiseen. Samalla keskustelu kääntyi häätöäänestykseen.

– Mun mielestä se on myös voitto, että pääsee kotiin. Musta tuntuu, että tosi monelle se on maailmanloppu jos te lähdette täältä pois. Ei mun mielestä nyt oo erityisen mukavaa. En mä oo tullu mihinkään v**un Selviytyjiin, Petri totesi.