BB: Salabileet olivat harvinaisen antoisat, kunnes…

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa osa asukkaista pääsi eilen tutustumaan talon sala-alueelle, jota kaikki asukkaat eivät ole vieläkään nähneet. Ennen siirtymistä talossa juhlittiin Marikan syntymäpäivää varsin leppoisissa merkeissä.

Sala-alueelle päässeet BB-Niko, BB-Ellinoora ja synttärisankari BB-Marika nauttivat muiden asukkaiden kanssa synttärikahvit, mutta varsinaiset juhlat järjestettiin kolmikon kesken sala-alueella muiden tietämättä. Illan ohjelmassa oli muiden muassa juomaa, musiikkia, elokuvaa ja herkkuja.

Marika itse oli kuitenkin tuskastunut ja pahoillaan siitä että kaikki asukkaat eivät päässeet mukaan salajuhliin. Yön tullen sala-alueen asukkaiden riehakkaana alkanut juhlahumu kuitenkin hiipui, kun puheeksi tulivat ihmissuhteet. Ellinoora paljasti Nikolle ja Marikalle kuinka häntä on ihmissuhteissa petetty ja kuinka hän on itsekin pettänyt.