Yllätyskäänne: Lindsay Lohan ei joudukaan heti kiven sisään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan on parhaillaan ehdonalaisessa, jonka rikkomisesta tuomari aiemmin määräsi kuukauden vankilatuomion. Äskettäin Lohan jäi kiinni kahdessa huumetestissä, joten tuomion odotettiin realisoituvan välittömästi. Nyt näin ei ehkä olekaan käymässä.

Lindsayn odotettiin päätyvän kaltereiden taakse jo tänään ja istuvan siellä täydet 30 päivää ilman mahdollisuutta aikaisempaan vapauttamiseen. Nyt TMZ-julkaisu on saanut tähden lähipiiristä tietoa, jonka mukaan huumeista kiinni jääminen voitaisiinkin katsoa niin pieneksi rötökseksi, etä se ei sittenkään veisi neitokaista heti vankilaan.

Lindsay Lohan astelee tänään tuomarin eteen kuulemaan miten asiassa edetään. Vähimmillään hänen uskotaan uusien tietojen valossa saavan maksettavakseen suurehkon takuusumman, jonka maksettuaan Lohan voisi odotella vapaalla asian ensi kuussa jatkuvaa käsittelyä. Vasta silloin Lohania odottaa jopa kuukauden linnatuomio.