BB: Elisabetin kännipaljastus nauratti – tulossa ikävä yllätys

Big Brother · Stara.fi

Lauantaiaamu valkeni Big Brother -talossa leppoisissa tunnelmissa, ja asukkaat odottavat kovasti josko illalla olisi luvassa bileet. He eivät ole kuitenkaan tietoisia Villen saamasta salatehtävässä, jossa Isoveli käski hänen pilata asukkaiden tämän päivän ruoat.

Aamulla asukkaat keskustelivat viime yönä näkemistään unista. BB-Ville paljasti nähneensä kuinka taloon asteli sokeria syövä pikkupoika, ja BB-Paul kertoi teinityttöjen jengimurhasta Yhdysvalloissa. Hurjat unet saivat Elisabetin kertomaan tositarinan omasta elämästään.

BB-Elisabet paljasti kuinka oli ollut työtovereidensa kanssa juopottelemassa, kun he olivat saaneet yllättäen päähänpiston kiinnittää toisensa yhteen käsiraudoilla. Avainta ei tietenkään ollut saatavilla, joten tytöt eivät päässeetkään irti eroon. Lopulta he olivat päättäneet hakea apua Santahaminan portilla olevilta varusmiehiltä. Vauhdikas tarina nauratti asukkaita.