Emma Watsonille ensimmäinen uusi elokuvarooli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen.

Pitkän urakan jälkeen Watson yllätti monet keskittymällä lähinnä opiskeluun Yhdysvalloissa. Nyt hän on kuitenkin saanut ensimmäisen elokuvaroolinsa Pottereiden jälkeen. 20-vuotias Emma Watson on nimittäin kiinnitetty mukaan Marilyn Monroesta kertovaan My Week With Marilyn -elokuvaan.

Elokuvan pääosassa Marilyniä näyttelee Michelle Williams, ja Watson näyttelee narikkatyttöä. Muina tähtinä ovat Kenneth Branagh, Dominic Cooper ja Judi Dench. Elokuva kertoo Colin Clarkin tarinan. Hän työskenteli Laurence Olivierin avustajana vuonna 1957 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa The Prince And The Showgirl, jonka naistähtenä Marilyn Monroe nähtiin.