Kuulustelut sikseen – Lindsay suoraan käsirautoihin ja linnaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu mielenkiinnolla näyttelijä Lindsay Lohanin toilailuja päihteiden ja vankilakierteen maailmassa. Kahteen otteeseen vankilassa istunut Lohan voi parhaillaan todeta, että ”ei kahta ilman kolmatta”.

Ehdonalaisensa aikana äskettäin kahdessa huumetestissä kärynneen Lindsayn uskottiin jo hetken aikaa joutuvan takaisin vankilaan vasta ensi kuussa, mutta tuomari piti alkuperäisen linjansa ja passitti neitokaisen suoraan vankilaan ilman että edes Lohanin asianajajat ehtivät avata suutaan. Tuomiota napsahti etukäteen luvattu kuukausi.

Lohan saapui perjantaina asianajajiensa kanssa voitonvarmana Los Angelesin oikeustalolle, jossa piti järjestää hänen ehdonalaiskuulustelunsa. Kuulustelun sijaan Lohanin käsiin laitettiin käsiraudat ja hänet kuljetettiin Lynwoodin naisvankilaan kuukaudeksi. 22. lokakuuta asiaa käsitellään oikeudessa seuraavan kerran. TMZ-julkaisun mukaan Lohan voi joutua olemaan vankilassa vielä toisenkin kuukauden, koska hän reputti kahdessa huumetestissä.