Sekoilua jenkkityyliin – Lindsay sittenkin vapaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvallat on tunnettu siitä, että sen oikeusjärjestelmässä kaikki on mahdollista, ja nyt asiasta on saatu jälleen tuore esimerkki. Eilen näyttelijä Lindsay Lohan passitettiin ehdonalaisensa rikkomisesta kuukaudeksi suoraan vankilaan ilman erillistä käsittelyä. Nyt tilanne on taas muuttunut.

Tuomari Elden Fox määräsi Lohanin vankilaan, mutta häntä ylempi tuomari Patricia Schnegg päätti jo muutaman tunnin kuluttua toisin. TMZ-julkaisun mukaan Schnegg päätti päästää Lohanin vapaaksi vankilasta 300.000 dollarin takuita vastaan. Takuusumma on hetki sitten jo maksettu, ja parhaillaan Lohan odottaa noutajaansa Lynwoodin naisvankilassa.

Lohan tulee julkaisun tietojen perusteella saamaan jalkaansa samanlaisen elektronisen SCRAM-valvontapannan kuin hänellä oli ennen edellistä vankilareissuaan. Samat säännöt pätevät tälläkin kerralla, eli hänen pitää olla koska tahansa ehdonalaisvalvojien tavattavissa ja valmiina huumetestiin, eikä hän saa käyttää mitään päihteitä. Lisäksi Lindsayn tulee pysytellä poissa tunnettujen huumeidenkäyttäjien sekä ravintoloiden läheisyydestä.