BB-Petri keksi keinon selvittää häädettävä etukäteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan jännittynyt tunnelma, kun asukkaat odottavat illan häätölähetystä. BB-Petri arveli löytäneensä suoran lähetyksen kulusta kaavan, jolla asukkaat voivat aavistaa jo etukäteen kuka heistä on joutumassa ulos talota vielä saman illan aikana.

– Tiedättekö mistä tietää, että alkaa olla lähellä lähtöä täältä? Lähtijä on luultavasti se, jolta kysytään eniten kysymyksiä. Viimeksi kysyttiin eniten Mialta ja sitä ennen Marilta. Silloin kun alkaa tulla paljon kysymyksiä, niin voi alkaa vetää jo kenkiä jalkaan. Jebow, Petri totesi.

BB-Hannu kertoi asukkaiden vaikuttavan itse siihen kuinka monta talosta häädetään, mutta BB-Satu oli asiasta eri mieltä. Häätökeskustelu päättyi, kun Petri ja BB-Elisabet ottivat jälleen yhteen. Tällä kertaa kiistan aiheutti Nikon asuvalinta, johon otti kantaa myös BB-Nino.

– Sofia on varmaan löytänyt jo paljon paremmannäköisen kollin, jolla ei ole tollasia viiksiä, Nino sivalsi.