Lindsay Lohan: ”Tarvitsen vieroitusta enkä vankilaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla jo kolmannen kerran vankilaan passitettu Lindsay Lohan istui kuukauden tuomiostaan tuttuun tapaansa vain reilut kymmenen tuntia, ennen kuin toinen tuomari määräsi hänet vapautettavaksi takuita vastaan.

Kyseinen tapaus on saanut päivä päivältä enemmän farssin piirteitä, kun tuomioistuimetkin riitelevät siitä miten julkkistähteä tulisi kohdella. Nyt Lindsay on itsekin ilmaissut suivaantumisensa asiaan ja toistanut kantansa siitä, että hänen mukaansa vankila ei ole ratkaisu vaikeaan tilanteeseensa.

TMZ-julkaisun mukaan Lindsay korostaa edelleen sitä, että hänet voi pelastaa ainoastaan vieroitushoito. Oli se sitten vapaaehtoista tai pakotettua. Tällä kertaa vankilatuomio tuli kokaiinikärystä, ja heti sen jälkeen Lohan totesi huumeista irti pääsemisen olevan hänelle ylivoimaisen vaikeaa. Parhaillaan Lohan on odottaa 22. lokakuuta järjestettävää ehdonalaiskuulustelua, jonka odotetaan vievän hänet neljännen kerran kiven sisään.