Selita Ebanksin rinnat pursuivat alusvaatteista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Selita Ebanks ei tällä hetkellä lukeudu maailman seuratuimpiin kaunottariin, mutta aika ajoin hänen tekemisiään seurataan myös viihdelehdissä. Erityisesti alusvaatemallina tunnetuksi tullut neitokainen on jälleen ikuistettu näyttäviin kuviin.

Victoria’s Secret -mallina jalansijaa saanut Selita Ebanks poseeraa tällä kertaa Macy’s -merkin alusvaatemainoksissa tuttuun tapaansa varsin uhkeana ilmestyksenä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Selita on tähän mennessä toiminut muiden muassa Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret. Taannoin Selita oli mukana julkkisten Diili-ohjelmassa.