Stara Selita Ebanks

Viihdeuutiset

Diili-kaunottaren rohkea iltapuku paljasti pintaa – eikä mitään alla

30-vuotias mallikaunotar Selita Ebanks on työskennellyt monille huippusuunnittelijoille, kuten Neiman Marcusille ja Ralph Laurenille. Hänen kuvansa ovat koristaneet Vogue- ja Glamour-lehtiä, sekä Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroa.

Caymansaarilta kotoisin oleva Selita ei ole Suomessa kovinkaan tunnettu julkkis, mutta kansainvälisissä mallipiireissä hänet tunnetaan varsin hyvin. Tällä kertaa tumma kaunotar on nähty New Yorkers For Children -gaalassa varsin paljastavassa asussa. Isossa Omenassa neito kuvattiin paparazziotoksiin valkoisessa iltapuvussa, jonka oikea kylki oli täysin paljas. Puku näytti olevan kuin liimattu julkkiksen iholle.

30-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Selita on toiminut esimerkiksi Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret. Kaunotar oli aikoinaan kihloissa näyttelijä Nick Cannonin kanssa viiden kuukauden ajan. Nykyisin mies on Mariah Careyn siippa ja naisen lasten isä.

Viihdeuutiset

Selita Ebanksin pikkumekko ei peittänyt liikaa

Amerikkalainen mallikaunotar Selita Ebanks ei ainakaan vielä lukeudu maailman seuratuimpiin kaunottariin, mutta aika ajoin hänen tekemisiään seurataan myös viihdelehdissä. Erityisesti alusvaatemallina tunnetuksi tullut neitokainen on jälleen ikuistettu näyttäviin kuviin.

Nyt mallikaunotar on ihastuttanut olemuksellaan Larry Crowne -elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodissa. Hän oli pukeutunut juhliin pieneen violettiin cocktail-mekkoon, joka ei peittänyt ainakaan liikaa, sillä lyhyen mekon etumus oli varsin antava.

28-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Julkkisten Diili-ohjelmassakin kisannut kaunotar on tähän mennessä toiminut muiden muassa Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret.

Viihdeuutiset

Tässä ovat maailman halutuimmat naiset vuonna 2011

Vuodenvaihteen aikoihin viihdemaailmassa tehtiin ja julkistettiin kymmenittän erilaisia listauksia myös seksikkäistä, kuumista ja kauniista naisista. Maailman seksikkäintä naista etsitäänkin lukuisissa äänestyksissä, joissa on usein myös eri tulokset. Yksi merkittävimmistä on kuitenkin AskMen-julkaisun listaus.

Nyt julkaisu on listannut vuoden 2011 maailman haluttavimmat naiset. Listaus tarjoili tällä kertaa todellisen yllätystuloksen, sillä kärkipää meni kokonaan uusiksi. Kolmesta kestosuosikista kaksi, Cheryl Cole ja Scarlett Johansson, pysyivät vain hädin tuskin kymmenen kärjessä, kun kolmas heistä, Megan Fox, ei yltänyt kärkijoukkoon lainkaan vaan romahti 49. sijalle saakka. Myös Jessica Alba joutui tyytymään 13. sijaan.

1. Blake Lively
2. Mila Kunis
3. Sofia Vergara
4. Selita Ebanks
5. Miranda Kerr
6. Cheryl Cole
7. Scarlett Johansson
8. Katy Perry
9. Anne Hathaway
10. Jessica Pare

Maailman haluttavimmaksi rankattiin suositun Gossip Girl -televisiosarjan naistähti Blake Lively. Taannoin The Private Lives Of Pippa Lee -elokuvassa nakuillut 23-vuotias televisiotähti on nykyisin seurattu julkkiskaunotar valittiin äskettäin Vogue-lehden äänestyksessä myös maailman parhaiten pukeutuvaksi naiseksi. Taannoin Lively erosi Gossip Girl -televisiosarjan vastanäyttelijästään Penn Badgleystä kolmen vuoden seurustelun jälkeen.

Tarzanassa, Kaliforniassa, vuonna 1987 syntynyt Blake Lively on nähty elokuvissa Neljä tyttöä ja maagiset farkut sekä Accepted. Varsinainen läpimurto tapahtui kuitenkin vasta Gossip Girl -sarjan myötä. Hän esittää sarjassa Serena van der Woodsenin roolia. Blake on nuorin perheensä viidestä sisaruksesta. Blake Lively kiinnitettiin tammikuussa suosittuun sarjakuvaan perustuvan Green Lantern -elokuvan tähdeksi. Elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.

Viihdeuutiset

Selita Ebanksin rinnat pursuivat alusvaatteista

Amerikkalainen mallikaunotar Selita Ebanks ei tällä hetkellä lukeudu maailman seuratuimpiin kaunottariin, mutta aika ajoin hänen tekemisiään seurataan myös viihdelehdissä. Erityisesti alusvaatemallina tunnetuksi tullut neitokainen on jälleen ikuistettu näyttäviin kuviin.

Victoria’s Secret -mallina jalansijaa saanut Selita Ebanks poseeraa tällä kertaa Macy’s -merkin alusvaatemainoksissa tuttuun tapaansa varsin uhkeana ilmestyksenä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Selita Ebanks löydettiin malliksi ollessaan 17-vuotiaana hurvittelemassa Six Flags -huvipuistossa. Pian hän olikin jo arvostetun Elite-mallitoimiston listoilla, mutta läpimurtonsa Ebanks teki Sports Illustrated -lehden vuoden 2007 uimapukunumerossa. Selita on tähän mennessä toiminut muiden muassa Ralph Laurenin, Tommy Hilfigerin ja Levi’sin mallina. Hänen tunnetuin työnantajansa on ollut Victoria’s Secret. Taannoin Selita oli mukana julkkisten Diili-ohjelmassa.