24-vuotiaat kaksossiskokset ovat poptaivaan uudet seksipommit – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansaiväliselle poptaivaalle saadaan harvakseltaan uusia tähtiä Britannian ja Yhdysvaltojen ulkopuolelta. Nyt Yhdysvalloissa saakka kohistaan kuitenkin tuoreesta Twiins-duosta, jonka muodostavat kuvankauniit kaksoissiskokset Daniela ja Veronica.

24-vuotiaan brunettekaksoset ovat laulaneet pikkutytöstä saakka, mutta nyt heidän cover-versionsa Sabrinan Boys, Boys, Boys -kasarihitistä on noussut tanssilistoille ympäri maailmaa ja tehnyt tytöistä tähtiä. Katso video tästä. He ovat saaneet kotimaassaan Sloveniassa jo kolme kultalevyä ja kaksi platinalevyä sekä juontaneet neljän vuoden ajan Hitbox-televisiosarjaa.

Varsinainen musiikkiura alkoi huhtikuussa 2008, kun siskot levyttivät kappaleen I Don’t Know, johon kuvattiin musiikkivideo Miamissa. Kappaleen tuotti Jimmy Douglas, joka on työstänyt hittejä muiden muassa Timbalandille, Nelly Furtadolle ja Justin Timberlakelle.

Twiins

Twiins

Twiins