Jimi ”Pääkallo” Constantine julkaisee soololevyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja vuonna 2007 toimintansa lopettaneen Technicolour-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut Jimi Constantine, entinen Jimi Pääkallo, julkaisee ensimmäisen soololevynsä ensi vuoden alussa. Hänen levynsä ensimmäisenä singlenä lohkaistaan kappale Dirty Cinderella.

– Jokaisen tytön ja naisen sisällä asuu pieni tuhma Tuhkimo, joka haluaa silloin tällöin irrotella! Halusin tehdä biisin, joka pistäisi neideille irrotteluvaihteen päälle, Jimi kuvailee kappalettaan.

Viime vuosina Jimi on säveltänyt, sanoittanut ja tuottanut kappaleita useille eri artisteille. Helsinkirecords.comin julkaisema albumi on Jimin itsensä tuottama. Jimi lähtee kiertueelle heti uuden levyn ilmestyttyä.

– Uutta materiaalia on vedetty jo livenä ja meno on ollut keikolla todella kovaa! Jengi laulaa uusien biisien sanoja mukana yhtä kovaa ku meitsin vanhojen hittien mukana, vaikka kuulee ne vasta ekaa kertaa, artisti hehkuttaa.

– Keväällä 2011 kiertueelle, mutta kyllä mä kelasin vetää syksyn ja talven aikana niin monta keikkaa ku vaan pystyy. On ollu niin hauskaa. Ihan mahtava fiilis päästä julkaisemaan uutta omaa matskua ja päästä vetämään sitä livenä faneille. Ollu kauhee hässäkkä ku oon tehny niin paljon biisejä muille.