Tuksun harvinaisen raju pidätysvideo: ”Huutaa kuin syötävä” Katso!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen kotimaisissa viihdelehdissä raportoitiin kuinka Johanna Tukiaisen pikkusisko Julia oli joutunut tekemisiin viranomaisten kanssa keskimääräistä rajummalla tavalla. Nyt tilanteesta on julkaistu verkossa myös useita videotallenteita.

Kännykkäkameralla kuvatuilla videoilla nähdään kuinka Julia Tukiainen makaa maassa kädet selän takana käsiraudoissa. Poliisi pitää sekavaa ja tuskasta huutavaa Tukiaista paikoillaan kunnes kollegat tulevat hätiin. Lopulta nuorempi Tukiainen kannetaan vaakatasossa poliisimaijaan. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Toinen video löytyy tästä ja kolmas tästä linkistä. Kolmannessa videossa nähdään lisäksi kuinka Johanna Tukiainen ottaa yhteen valokuvia napsineiden sivustaseuraajien kanssa.

Kyseessä oli Helsingissä järjestetty isosisko Johanna Tukiaisen laulukeikka, jossa Julia oli juhlimassa vahvasti päihtyneenä. Johanna kertoi MTV3:lle, että hänen siskonsa tapaus oli poliisin osalta ylireagointia ja tekevänsä tapauksesta valituksen. Joka tapauksessa Julia Tukiainen kuljetettiin paikalta putkaan.