Mitä Christina Aguileran kasvoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin uuden Bionic-albuminsa julkaissut poptähti Christina Aguilera oli uutukaisensa merkeissä monien viihdemedioiden hampaissa, kun hänen väitettiin kopioineen Lady Gagalta sekä uudistuneen musiikkityylinsä että asuvalikoimansa.

Sittemmin kohu on jo laantunut, ja levyn julkaisemisen jälkeen Christina Aguilera kuvattiin normaalia konservatiivisemmassa asussa, vaikka levyn markkinointi oli kuumimmillaan. Nyt Christina on kuvattu julkkisjuhlissa tavallisesta poikkeavissa meikissä, sillä hänen kasvojensa väri muistutti lähinnä pilalle mennyttä rusketusvoiteen käyttöä. Katso kuvat tästä.

Samojen kuvien perusteella voidaan helposti huomata, että Christina on saanut selvästi lisäkiloja viimeisten parin kuukauden aikana. Supertähden Bionic-levyltä ei ole onnistuttu julkaisemaan vielä yhtään suurempaa hittiä, ja moni pitääkin albumia Aguileran uran käännekohtana ellei uutta hittiä pian saada aikaiseksi.