”Suomalaiset BB-tähdet ovat pelkkää p**kaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa parillakin tuotantokaudella asustanut Niko Saarinen toimii nykyisin chat-juontajana televisiossa. Niko kirjoittaa kuulumisiaan viihdelehti Staran sivuilla julkaistavassa blogissaan. Nyt nuori mies on ihmetellyt miksi media suhtautuu julkkiksiin usein negatiivisesti. Hänellä on kysymykseen myös vastaus.

– Koska suomalaiset haluavat lukea vain skandaaleista, toisten epäonnistumisista, kuolemista, eroista.. NEGATIIVISISTA asioista! Ja kun jotain positiivista uutista olisi tarjolla se ei kertakaikkiaan kiinnosta mediaa. Suomalaiset bb-tähdet ovat paskaa. Pelkkää paskaa, jonka ympärillä häärii miljoona paskakärpästä odottaen niiden epäonnistumista, Niko Saarinen kirjoitti Staran blogissaan.

– Mua ei verkkouutiset tai muutkaan uutiset enää jaksa hätkähdyttää mitä minusta kirjoitetaan, mutta on kamalaa kun ei anneta edes mahdollisuutta onnistua ihmisten silmissä. Aina on tarjolla tarjottimella bb-tähtien paskat. Ei auta valittaa. Niin kauan kun paska jaksaa kiinnostaa kärpäsiä – ei meillä ole huolen häivää.

Tänään Niko nähtiin ensimmäisen kerran tällä tuotantokaudella Big Brother Game -ohjelman juontajana. Kuvia ohjelman kuvauksista löytyy Nikon blogista tästä linkistä.