Emma Watson pakeni alusvaatteisillaan palohälytystä keskellä yötä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Kerroimme eilen kuinka Emman nykyinen sporttinen look oli ikuistettu yliopiston alueella paparazzikuviin. Nyt opiskelua on häirinnyt yllättävä yöllinen tilanne, kun Emman opiskelija-asuntolassa tuli palohälytys keskellä yötä. Muiden asukkaiden tavoin myös hän pakeni hälytystä ulos yövaatteisillaan. Lopulta ”savu” osoittautui vesihöyryksi ja asukkaat pääsivät jatkamaan uniaan.

Äskettäin Emma sai ensimmäisen elokuvaroolinsa Pottereiden jälkeen. Watson kiinnitettiin Marilyn Monroesta kertovaan My Week With Marilyn -elokuvaan. Elokuvan pääosassa Marilyniä näyttelee Michelle Williams, ja Watson näyttelee narikkatyttöä. Muina tähtinä ovat Kenneth Branagh, Dominic Cooper ja Judi Dench.