Tässäkö coolein MacGyver-tunnari? Ja vieläpä Suomesta – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian tunnetuimmista televisio-ohjelmien tunnusmusiikeista kuuluu MacGyver-nimiselle ohjelmalle. Tunnusmusiikki oli aikoinaan vuosien ajan yksi maailman myydyimmistä soittoäänistä, ja sitä on coveroitu satojen bändien toimesta ympäri maailmaa.

Suomessakin muiden muassa Jean S. -yhtye on jopa levyttänytkin kyseisen kappaleen. Tällä kertaa tunnarista kuullaan – ja nähdäänkin – ehkäpä historian erikoisin versio. Ainakin kyseinen soitin on täysin omalaatuinen, sillä soittimena toimii teollisuuden jyrsin. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Videon on julkaissut vahvasti Suomeen viittaava nimimerkki Teemune ja videon esittelytekstin mukaan tunnarin soittamisen mahdollistavan koodin on kirjoittanut Visa. Tämä tuleva nettihitti on siis vahvasti suomalaista käsialaa.

Uusimmat