Daniel Radcliffe sivaltaa Twilight-leffaa Simpsoneissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Supersuosituista Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä Daniel Radcliffe on yksi Britannian seuratuimpia poikamiehiä. Tai ilmeisesti oli, sillä pari kuukautta sitten hänellä kerrottiin olevan uusi tyttöystävä.

Näyttelijä on ollut valokeilassa myös muista syistä kuin seurustelusuhteistaan tai Harry Potter -elokuvien roolistaan. Tähti oli nimittäin mukana Simpsonit-animaatiosarjan satiiriversiossa. Mukana kyseisessä versiossa olivat myös muun muassa Halle Berry, Paul Rudd ja Martha Stewart. Jakso nähdään televisiossa Yhdysvalloissa 7. marraskuuta.

Daniel Radcliffen Simpsonit-vierailu ei pääty yhteen kertaan. Celebuzz raportoi Potter-tähden olevan mukana myös muun muassa Twilightia irvailevassa Treehouse of Horror -jaksossa. Omana itsenään Radcliffe ei jaksossa esiinny, vaan hän on Edmund-vampyyrilapsi, johon Lisa ihastuu. Edmundin vitsaillaan olevan Twilight-vampyyrin Edward Cullenin kopio ja kilpailija. Katso kuva hahmosta tästä.