Nylon Beat tekemässä comebackin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin popduoihin lukeutunut Nylon Beat lopetti toimintansa vuonna 2003, mutta bändi on sen jälkeen tehnyt jo yhden comebackin. Pian vuorossa voi olla seuraava paluu.

Vuonna 1995 läpimurtonsa tehnyt Nylon Beat julkaisi vuonna 2007 kokoelmalevyn ja uuden remix-singlen sekä nousi esiintymislavalle muiden muassa Tampereella Toto-yhtyeen kanssa. Yhteensä duo teki tuolloin kolme keikkaa. Sittemmin yhtyeen jäsenet Jonna ja Erin ovat tehneet musiikkia soolourillaan.

Nylon Beatin sanoituksista vastannut Ilkka Vainio kertoo tänään Aamulehden Valo-liitteen haastattelussa haluavansa tehdä Nylon Beatin kanssa uutta musiikkia muutaman vuoden sisällä. Vainion mukaan Jonna ja Erin eivät tosin vielä tiedä hänen suunnitelmistaan. Äskettäin naimisiin mennyt Vainio täytti juuri 50 vuotta.