BB-julkkis paljasti: ”Mietin millaista olisi hypätä parvekkeelta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella uudelleen muutaman päivän ajan vieraillut Niko Saarinen kirjoittaa kuulumisiaan Staran blogissaan. Tällä kertaa Niko on avautunut hieman tavallista synkemmistä ajatuksistaan.

– Missä kohtaan tietää että kaikki ei ole ehkä OK? Ja tarvitsee alkaa tekemään asialle jotain? Viimeistään silloin kun polkee pyörän kanssa kotiin ja tekee mieli ajaa auton alle. Tai kun saa eteensä viinaa ja tekisi mieli ottaa ne suuren määrän lääkkeiden kanssa. Iltaisin kun istun parvekkeella mietin usein millaista olisi vain hypätä alas, Niko Saarinen kirjoitti Staran blogissaan.

– Älkää kuitenkaan huolestuko. Mä en meinaa polkea pyörällä auton alle, vaikka ajatus mun mielessä onkin käynyt viime päivinä. En meinaa hypätä parvekkeelta vaikka se olisikin helppoa. Lisäksi en meinaa sekoittaa alkoholia lääkkeiden kanssa enää koskaan. Tää kaikki menee ohi ja ne on vain ikäviä ajatuksia päässäni.

Nikolla on suuri fanijoukko, joka antaa täyden tukensa realityjulkkikselle. Nykyisin Niko nähdään chat-juontajana televisiossa. Blogissaan hän pohtii samalla jo uusia bisneksiä, joilla voisi ryhtyä takomaan rahaa.