Jethro Rostedt: ”Hullujen hommaa, inhottavaa ja sairasta”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa edelleen mukana oleva julkkistähti ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt on vauhdikas mies, joka kertoo mielipiteensä suoraan ja kaunistelematta. Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi miehen edellisen suoran lähetyksen jälkeen.

Jethro kertoi videohaastattelussa mielipiteensä kisassa nähdystä tanssista ja tuomaristolta saamastaan palauttteesta. Katso haastattelu tästä tai artikkelin yltä.

– Mä en ole ikinä nähnytkään mitään paso doblea. Mä en ole koskaan ollut sellaisessa paikassa missä paso doblea tanssitaan. En koskaan. Jos härkätaistelusta on kyse, niin mä lähden helvettiin sellaisista bileistä. Se on vastenmielistä hommaa. Hullujen hommaa. Ihhottavaa ja sairasta, Jethro kertoi Chaos Tube -blogille.

– Tää on väärä paikka alkaa arvostelemaan, kun jokainen tietää että mä en osaa tanssia. Mä olen opettelemassa tässä. Miten se negatiivisen palautteen antaminen ketään palvelee? Muutenkin mä elän tätä elämää niin että negatiivisen palautteen antaminen tällaisessa leikkimielisesä kilpailussa… Niin ei negatiivinen palaute kuulu tähän.

Jethro Rostedt jatkaa kuitenkin kisassa edelleen, ja pian nähdään taas vauhdikkaan julkkistähden seuraavat suoritukset tanssilattiallla.