Lindsay Lohanin isä yritettiin kuristaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan oli perjantaina jälleen kerran oikeudessa vastaamassa tekosistaan. Hän olisi voinut saada peräti vuoden vankilatuomion, mutta tuomari Elden Fox päätti yllättäen passittaa julkkistähden vankilan sijaan vieroitukseen.

Ratkaisu oli valtava helpotus Lohanille, joka on julkisesti ilmoittanut tarvitsevansa vankilan sijaan vieroitushoitoa. Pakollinen vieroitushoito kestää vähintään 3. tammikuuta saakka. Lindsaylle kävi hyvin, mutta hänen isänsä joutui valitettavasti ikävään tilanteeseen oikeudenkäyntiä edeltävänä iltana. Michael Lohan soitti nimittäin poliiseille, koska hänen kimppuunsa oli hyökätty kotipihassa.

Väkivaltainen päällekarkaus tapahtui vain muutamia tunteja sen jälkeen, kun Lindsay Lohan päästettiin pois vieroituksesta seuraavan päivän oikeudenkäyntiä varten. Isä kertoi miehen tarttuneen häntä takaapäin yrittäen kuristaa hänet, kun hän oli menossa autoonsa. Hän sai kuitenkin taisteltua itsensä kuristajan otteesta irti ja pystyi soittamaan hätänumeroon.

Viranomaiset löysivät Lohanin ilman paitaa ja naarmuisena, mutta kuitenkin hyväkuntoisena. Hyökkääjä oli Lohanin kertoman mukaan valkoihoinen, noin 50 – 60 vuotias mies mustissa verkkareissa.