Jojo julkaisi rohkean kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin nykyisen levy-yhtiönsä leipiin jo kaksitoistavuotiaana lapsena. Leave (Get Out) -hitillään aikoinaan tähdeksi noussut 19-vuotias Jojo on samalla varttunut lapsitähdestä teinikaunottareksi, jonka tekemisiä seurataan amerikkalaisisissa viihdelehdissä tiiviisti.

Taannoin Jojo poseerasi Katy Perryn värikkäissä synttärijuhlissa näyttävässä valkoisessa mekossa ja äskettäin hän vieraili Timbalandin Shock Value 2 -albumin Lose Control -kappaleella. Nyt Jojo on julkaissut Twitter-blogissaan uuden ”herutuskuvan”, jossa hänet nähdään poseeraamassa seksikkäässä asussa. Katso kuva alta.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.

Jojo herutus