Johanna Tukiainen iskee kovilla: ”Päätoimittaja ehdotti seksiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka kohujulkkis Johanna Tukiainen joutui poliisiputkaan sen jälkeen, kun hän oli lyönyt kotimaisen rikoslehden päätoimittajaa kasvoihin Helsingissä. Nyt Johanna kertoo tapahtumista blogissaan oman näkemyksensä, mikä onkin varsin mielenkiintoinen.

Kyseinen päätoimittaja sai Tukiaiselta iskun kasvoihinsa saatettuaan tämän taksiin. Tukiainen kertoo nyt blogissaan, että päätoimittaja oli tarjonnut hänelle illallisen ja useita pulloja viiniä, ja sen jälkeen ehdottanut hänelle seksiä hotelli Kämpissä.

– Kun lähdin ***** kanssa hänen huoneeseensa, parin lasillisen jälkeen hän sanoi suoraan: ”Lähdetäänkö panemaan?” Tiesin hänen elävän avoliitossa ja hän on kolmen lapsen isä, joten kieltäydyin. Itse olen tällä hetkellä sinkku. *****lle ei kuitenkaan käynyt nukkuminen, hän olisi halunnut muuta toimintaa, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

– ***** uhkasi, että jos kerron tästä asiasta, hän haastaa minut oikeuteen. No kaikki tämä, minkä kerron, on totta. Ja totuus tekee vapaaksi. Hän luulee, että olin niin päihtyneessä tilassa, etten muka muistaisi hänen paneskelu ehdotuksiaan. Käsittääkseni lehtihaastattelun antamiseen ei liity seksipalvelut!!!!!!

Tukiaisen mukaan päätoimittaja tilasi hänelle tämän jälkeen taksin, jonka saavuttua Johanna ”läpsäisi kädellä” miestä kasvoihin. Lisäksi Tukiainen kirjoittaa päätoimittajan myös uhkailleen häntä tekstiviesteissä sillä, että hänellä olisi valtaa hoitaa Tukiainen kahdeksi vuodeksi vankilaan. PÄIVITYS klo 09.40: Päätoimittaja kiistää viihdelehti Staralle kaikki Tukiaisen väitteet.